For første gang nogensinde: Google lancerer tre Pixel-telefoner i DanmarkGoogle gør entre på det danske telefonmarked og præsenterer i dag to helt nye telefoner: Pixel 7 Pro og Pixel 7. De har markedets førende kameraer, ny og lynhurtig Google-chip og op til 72 timers batterilevetid. Derudover lander også den budgetvenlige Pixel 6a og de nye høretelefoner, Pixel Buds Pro, i butikkerne i næste uge. 


Fra den 13. oktober bliver det for første gang muligt at købe Googles smartphone, Pixel, i danske butikker. Seks år efter lanceringen af den første Pixel får Google dansk telefondebut i form af de spritnye Pixel 7 Pro og Pixel 7, som begge er blevet annonceret i dag, samt Pixel 6a, der kom på markedet i foråret.

Fælles for Pixel 7 og Pixel 7 Pro er, at de drives af Googles nyeste chip, Tensor G2, som via machine learning gør telefonens navigation lynhurtig og effektiv. Pixel-telefonerne har længe været anerkendt for markedets bedste kameraer, og de nye telefoner er yderligere optimeret. 

Det muliggør nye niveauer af optisk zoom, ligesom de eksempelvis har Magic Eraser, hvor du ved hjælp af kunstig intelligens kan fjerne forstyrrende elementer fra billeder. Derudover har telefonerne en ekstra sikkerhedschip, Titan M2, der giver den højest mulige sikkerhed.

“Vi har tydeligt kunnet mærke appetitten blandt danske brugere for at få adgang til Googles telefoner i Danmark, og derfor har vi også glædet os helt vildt til at få dem på hylderne. Særligt fordi det sker med nogle telefoner, som gør hverdagen nemmere, sikrere - og sjovere. Vi har jo længe haft fysiske Google-produkter i Danmark, fx stemmestyrede højtalere. Men med telefonerne kommer vi til et nyt niveau. Pixeltelefonerne binder hele hardwarefamilien sammen”, siger Bianca Bruhn, Googles landechef i Danmark.

Fra topmodel til budgetvenlig


 • Topmodellen Pixel 7 Pro har en 6,7 tommer QHD+ OLED-skærm, 12 GB hukommelse og enten 128 eller 256 GB lagerplads og op til 72 timers batteritid. Det primære kamerasystem består af tre linser, som i samspil tilbyder 10x optisk zoom og Superzoom – en teknologi, der gør 30x digitalt zoom mulig.

  Med funktionen Skarpere billede kan kameraet desuden selv kompensere for rystelser i billedet og stille skarpt, og så sikrer Mørkelinse, at du kan tage skarpe og tydelige billeder selv ved meget lav belysning.

  Pixel 7 Pro er bygget i 100 procent genanvendt aluminium og fås i farverne Obsidian (dybsort), Hazel (hasselgrøn) og Snow (snehvid).

 • Pixel 7 har en 6,3 tommer OLED-skærm med FHD+-opløsning. Den gemmer på 8 GB hukommelse, har enten 128 eller 256 GB lagerplads, og med Ekstrem batterisparefunktion kan du klemme op til 72 timer ud af batteriet.

  Det bagudrettede dual-kamera på 50MP har 2x optisk zoom og kan optage videoer i 4K med 60 billeder i sekundet. Ligesom Pixel 7 Pro er den bygget i 100 procent genanvendt aluminium, og så fås den i farverne Obsidian (dybsort), Lemongrass (citrongræs) og Snow (snehvid).

 • Pixel 6a er den mest budgetvenlige af de tre telefoner, og den drives af første generation af Googles Tensor-chip. På trods af prisen er det en hurtig telefon med op til 72 timers batteritid og et 12MP dual-kamera, der kan optage videoer i 4K-opløsning og med op til 60 billeder i sekundet. Telefonen byder på en 6,1 tommer skærm, rummer 6 GB hukommelse og har 128 GB lagerplads. Pixel 6a fås i farverne Charcoal (gråsort), Chalk (kridthvid) og Sage (salviegrøn).

 • Endelig lancerer Google høretelefonerne Pixel Buds og Pixel Buds Pro, som er bygget til at spille sammen med Pixel-telefonerne. De er bygget på en 6-core audio chip og har bl.a. aktiv støjreducering. Fordi ingen ører er helt ens, og høretelefoner derfor ikke altid passer, har Pixel Buds Pro skabt det såkaldte Silent Seal, som tilpasser sig ørets form for at skabe den optimale lyd. De har op til 11 timers lyttetid og fås i farverne Charcoal (gråsort) og Fog (lys grå)

Telia og Elgiganten bliver officielle partnere


Alle tre Pixels kan forudbestilles nu og kommer i handlen den 13. oktober hos Elgiganten og Telia, der samtidig bliver officielle partnere.

Peder Stedal, adm. direktør Elgiganten:


“Jeg er glad for at kunne løfte sløret for en nyhed af denne størrelse. Vi har været meget spændte op til lanceringen og er naturligvis stolte og glade over at være med til at lancere Pixel Pro 7 og Pixel 7 i Norden. At Pixel-telefonen endelig er tilgængelig i Danmark, ser jeg som bevis på den store efterspørgsel efter Googles produkter – og en udpræget bevidsthed om den høje kvalitet, der følger med. Jeg er sikker på, at vores kunder vil tage rigtig godt imod telefonerne, som er et alletiders supplement til vores eksisterende sortiment”.

Petr Cermak, CEO i Telia Danmark:


”Vi glæder os til at give kunderne flere Android-valgmuligheder med lanceringen af Google Pixel-telefonerne. Vi er i fuld gang med at modernisere Telias mobilnetværk, så vi kan tilbyde kunderne de bedste mobilservices, og Google har ambitionen om at udvikle de bedste Android-telefoner. Så vi er et godt match – og som Googles officielle telepartner i Danmark ser vi frem til at indlede salget af Pixel. Vi får allerede en del henvendelser i vores butikker og onlinekanaler om Pixel-telefonerne, så vi oplever god interesse for telefonerne”.


Priser og tilgængelighed


Samtlige telefoner kommer på markedet den 13. oktober til følgende priser:

 • Pixel 7 Pro (128 GB) - 6.999 kroner
 • Pixel 7 Pro (256 GB) - 7.799 kroner

 • Pixel 7 (128 GB) - 4.999 kroner
 • Pixel 7 (256 GB) - 5.799 kroner

 • Pixel 6a - 3.699 kroner

 • Pixel Buds - 839 kroner
 • Pixel Buds Pro - 1.799 kroner


Pressemateriale


Besøg vores pressekit med pressebilleder, faktaark og ‘10 things to know’.